Bewertungen von unseren Gästen

Bewertungen spielen für viele Gäste eine wichtige Rolle bei der Suche und Buchung eines Ferienhauses. Alle Gäste, die über Vakantieadressen.nl gebucht haben, werden eingeladen, nach ihrer Abreise eine Bewertung zu schreiben. Auf diese Weise können wir garantieren, dass alle Bewertungen von echten Gästen geschrieben wurden, die über Vakantieadressen.nl gebucht haben. Darüber hinaus bieten wir dem Vermieter die Möglichkeit, innerhalb weniger Tage auf eine Bewertung zu reagieren. Bewertungen werden innerhalb weniger Wochen nach ihrer Veröffentlichung online gestellt, falls sie mit unseren Bewertungsrichtlinien übereinstimmen.

Verifizierte Bewertungen
Echte Gäste, echte Bewertungen. Nur Gäste, die über Vakantieadres.nl gebucht haben, können eine Bewertung schreiben. So können wir garantieren, dass alle Bewertungen von echten Gästen verfasst werden.
 
8.5
• Fantastisch! (6179 Bewertungen)

 
10
• Außergewöhnlich!
Jantien ‐ November 2022 ‐  14 Erwachsene

Prima accommodatie. Er is overal veel aandacht besteed. Het was comfortabel en ruim genoeg. Ook aan energieverbruik was goed over nagedacht

Antwort vom Vermieter

Dank je wel voor je mooie beoordeling. We waarderen je opmerking over het energiegebruik. We hebben een gouden certificaat van Greenkey waardoor we zo duurzaam mogelijk proberen te zijn met uiteraard het in tact houden van comfort!

 
10
• Außergewöhnlich!
Ineke ‐ November 2022 ‐  8 Erwachsene + 2 Kind

Wij hebben genoten. Heerlijk huis met alles erop en eraan en alle comfort! Wij waren met 8 volwassenen en 2 kinderen. Iedereen heeft zich uitstekend vermaakt zowel binnen- als buitenshuis. Vlakbij bos en heerlijke wandelmogelijkheden.

Antwort vom Vermieter

Goedemiddag Ineke, Wat fijn te horen. We vonden het ontzettend leuk jullie te mogen ontvangen. Graag tot een volgende keer.

 
9.6
• Außergewöhnlich!
thomas ‐ November 2022 ‐  13 Erwachsene + 10 Kind

Het verblijf is echt top voor grote groepen! Wij waren er met z'n 28en, waarvan 5 baby's en 10 kinderen. Doordat de begane grond zo groot is en er een schuifwand tussen de speelruimte en de zitruimte gedaan kan worden heb je niet snel last van teveel herrie:) Het huis is van alle gemakken voorzien. Er staan veel spelletjes, een tafeltennistafel, voetbaltafel. Wel ligt het aan het water, dus goed oppassen met de kleintjes en als ze naar buiten gaan een zwemvest omdoen. (Ook die waren beschikbaar)

Antwort vom Vermieter

Wat leuk om te horen Thomas, dank voor je lovende woorden. Graag tot nog eens!

 
10
• Außergewöhnlich!
Mientje ‐ November 2022 ‐  14 Erwachsene

We hebben het geweldig gehad in het mooie, ruime huis Alles was lekker schoon, Gezellig en warm ingericht.

 
10
• Außergewöhnlich!
Tetta ‐ November 2022 ‐  18 Erwachsene + 1 Kind

We hebben een geweldig weekend gehad. Prachtig appartement, mooie slaapkamers en voldoende badkamers. Mooie omgeving, kortom niets op aan te merken. De beheerder was ook zeer vriendelijk en behulpzaam. En heel leuk, de presentjes voor de honden en voor ons de koffie en cake bij aankomst. We komen vast wel weer !! Tetta Remmelink

 
10
• Außergewöhnlich!
Janny ‐ November 2022 ‐  7 Erwachsene

heerlijk weekend gehad met 6 dames. Prachtige omgeving. Er is een goede busverbinding naar Nijmegen, als je eenmaal weet waar je moet uitstappen en opstappen is het prima te doen. Wij hadden echter geen weet dat de straat zo lang is dus de eerste keer veel te vroeg uitgestapt en een behoorlijk eind moeten lopen met ons koffertje. Fijn dat de winkeltjes in het dorp zo dichtbij zijn en we hebben heerlijk gegeten bij "De Spijker"" .

 
8.8
• Fantastisch!
Carla ‐ November 2022 ‐  14 Erwachsene + 3 Kind

Prima verblijf, alles is aanwezig. Wij hadden hottub erbij gehuurd, appje toen hout op was en er werd snel hout werd gebracht. Leuk ook voor kinderen met kabouterbos, speeltuintje, skelters.

 
8.4
• Sehr gut!
Lucas ‐ November 2022 ‐  11 Erwachsene + 3 Kind

een mooi en fijn verblijf en een mooie omgeving , een aanrader voor familie weekends ed

Antwort vom Vermieter

Dank voor jullie reactie wij blijven ons best doen om een hoge kwaliteit te waarborgen.

 
9.2
• Ausgezeichnet!
Erik ‐ November 2022 ‐  12 Erwachsene + 9 Kind

Dit jaar hadden wij ons jaarlijkse familieweekend in deze accommodatie. Wij waren met ca. 20 personen (volwassenen en kinderen). Wat betreft de accommodatie; de zit/leefruimte was ruim voldoende voor ons als familie. Van het biljart, de voetbaltafel en het dartbord hebben wij met veel fanatisme en plezier gebruik gemaakt. De bar was een graag geziene plek. Iedere grote slaapkamer een eigen douche/toilet, ook erg prettig. Inclusief een mooie omgeving. Kortom; een geslaagd familieweekend.

 
8.8
• Fantastisch!
Henk ‐ November 2022 ‐  10 Erwachsene + 2 Kind

wij hebben met ons gezin ons 50 jarige huwelijk gevierd

Antwort vom Vermieter

Beste Henk, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij hopen jullie wellicht in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Haus wurde zu Ihren Favoriten hinzugefügt
Haus wurde aus deinen Favoriten entfernt